Wat voor evenement of gebeurtenis u ook te vieren heeft, wij denken graag met u mee om ervoor te zorgen dat uw gezelschap na elk event bij ons terugkijkt op een memorabele dag! Van een persoonlijke en intiem diner voor een gezelschap van 8-30 personen, tot een Walking Dinner voor maximaal 50 personen!

Hieronder vindt u de diverse mogelijkheden die Restaurant aan de Spuihaven te bieden heeft voor gezelschappen vanaf 20 tot 50 personen

Walking dinner/

PRIVATE DINNER

Ons Restaurant is makkelijk om te toveren tot een unieke locatie voor een Walking Dinner/Private Dinner. Geniet van de culinaire creaties van onze chef en laat u lekker in de watten leggen door het enthousiaste bedieningsteam!

Recepties/Borrels
/Feestavonden

Ook voor een gezellig samenzijn in de vorm van een receptie, borrel of feestavond bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een breed assortiment aan heerlijke luxe borrelhapjes en kunnen deze uiteraard aanpassen naar uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Zakelijke mogelijkheden

Heeft u een zakelijke bespreking, vergadering, netwerkevent of een ander zakelijke bijeenkomst, die u op een unieke locatie wenst te organiseren? Wij bieden diverse mogelijkheden in ons Restaurant. Uiteraard bieden wij een hoge mate van comfort, en voldoende privacy.

Wijnproeverij

Gezellig met een gezelschap genieten tijdens de wijnproeverij bij Restaurant Aan de Spuihaven. De wijnproeverij wordt georganiseerd door Maître Sommelier “Denise Choufoer”. Tijdens de wijnproeverij zult u kennismaken met de exclusieve wijnen van Restaurant Aan de Spuihaven en heerlijke bijpassende hapjes. Naar wens is het mogelijk om er een specifiek thema aan te hangen.

Heeft u interesse in één van onze arrangementen neem dan contact op via 078-7853147 of info@aandespuihaven.nl.

Wij plannen graag vrijblijvend een afspraak met u in om al uw wensen en behoeften goed in kaart te brengen en met u de mogelijkheden te bespreken.